OL-ilden tilbake til Morgedal

Postet av Vinje Idrettslag den 9. Jan 2016

Til hele idrettstelemark


Den 30. januar 2016 kommer OL-ilden tilbake til Morgedal, slik tilfellet var i forkant av de olympiske lekene i 52' og i 94'. Skulle bare mangle at vi igjen valgte skisportens vugge som destinasjon for vår fakkelmarkering i forkant av Ungdoms-OL på Lillehammer i februar. Ungdoms-OL er skapt av og for de unge i idretten, de som skal bli morgendagens frivillige og utøvere. Vi håper på å komme med vårt bidrag til ungdommen når fakkelturneen kommer til Morgedal den 30. april!

Vi inviterer herved hele Telemarksidretten til olympisk fakkelmarkering i Morgedal den 30. januar!

Vi skal ha en spektakulær snowboardkonkurranse, alle små, mellomstore og store kan prøve ut masse olympiske øvelser, vi får besøk av den spellemannsnominerte hiphopkometen Arif - og vi skal selvsagt ha en ærverdig tenning av OL-ilden. Dette blir en fabelaktig vinterdag med ekte olympisk stemning. Håper å se dere der!

Mer info om arrangementet kan du finne på facebook ved å følge denne linken - håper dere liker innholdet og sprer budskapet!

NB: Vi setter også opp gratis busser fra de fleste befolkningstette steder i Telemark, her har dere direktelink til å melde seg på den.

Olympisk hilsen
Telemark idrettskrets

Go Beyond, Create Tomorrow


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.