Takk for strålande jobb Bård!

Postet av Vinje Idrettslag den 6. Apr 2017

Takk for strålande jobb Bård!

Då Vinje bestemte seg for å starte opp att eit seniorlag i 2007 så meldte Bård seg som trenar. Med unntak av eit års pause så har han vore trenar heilt fram til hausten 2016. Med Bård som trenar fekk Vinje ein stabil trenar som alltid stiller opp. Er på alle treningar, alle kampar og møter opp på alle dugnadar. Er ikkje mange som har fleire timar på Åmot Stadion enn Bård.

Som trenar opplevde han og suksess med tre opprykk på tre år når Vinje gjekk direkte frå 7.divisjon til 4.divisjon som er det høgaste Vinje nokon gong har vore i divisjonssystemmet. Bård har vore ein trenar for spelerane. Har alltid hatt god kontakt med alle spelerar uansett alder.

Spelerar på A-Laget som har vore med ei stund er takknemleg for innsatsen som Bård har lagt ned og Bård skal ha ei stor ære for at Vinje framleis har eit seniorlag.

Takk for ein strålande jobb Bård, med vennleg helsing frå alle spelerar på Vinje A-Lag.Ein stor takk til Bård Øien for jobben du har gjort som A-lags trenar for Vinje IL. Ein viktig jobb for heile fotballgruppa. Å ha eit seniorlag i ei fotballgruppe motiverer og inspirerer yngre spelerar til å fortsette og gjer at me har forbilder å strekke oss etter. Når A-lagstrenaren attpåtil er ein person som positivt stiller opp og sjølvsagt tar eit tak når det trengs, så er du eit veldig positivt forbilde for dei fleste. Tusen takk!

Vennleg helsing Vinje IL, fotballstyret


Viser Bard Oien.JPG


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.